معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد ببینید | تعطیلی تهران منتفی است ورود شرکت‌های نفتی چین به صنعت نفت عراق وضعیت بحرانی برق در این استان با افزایش ۳ برابری مصرف

توصیه همتی به بانک‌ها درباره تمدید زمان اقساط وام‌ها

رییس کل بانک مرکزی با توجه به تعطیلی یا کاهش فعالیت برخی از کسب و کار‌های کشور به علت شیوع کرونا، به مدیران بانک‌ها توصیه کرد در زمینه تمدید زمان و نحوه وصول اقساط وام ها، همراهی لازم را با مشتریان داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 01
کد خبر: ۳۷۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالناصر همتی روز یکشنبه با انتشار یادداشتی در اینستاگرام نوشت: این روز‌ها با وجود ریسک فعالیت در شعب بانک‌ها شاهد تلاش‌ها و زحمات کارکنان نظام بانکی برای خدمت به مردم به ویژه در شعب بانک‌ها هستیم و ضمن توجه به دستورالعمل‌های بهداشتی، از این زحمات قدردانی می‌کنیم.

 

وی اضافه کرد: براساس شرایط فعلی که موجب تعطیلی یا کاهش برخی از کسب و کار‌های کشور شده، کاهش عایدی برخی واحد‌ها و صنوف و اشخاص حقیقی را نیز در پی داشته است.

 

به گزارش ایرنا؛ رییس کل بانک مرکزی خطاب به مدیران بانک‌ها توصیه کرد که شرایط امروز اشخاص حقیقی و حقوقی که از این بابت دچار وقفه درآمدی می‌شوند، در نظر گرفته و در زمینه تمدید زمان و نحوه وصول اقساط وام ها، همراهی لازم را با مشتریان به عمل آورند و مراعات وضعیت آن‌ها را بکنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار